Maak kennis met onze ambassadeurs

Tijdens de lancering van vorige week maakten we voor het eerst kennis met de ambassadeurs van het Beweegonderzoekfonds Limburg. Zij zullen zich met alle betrokkenen van het fonds inzetten om meer Limburgers in beweging te krijgen én houden.

Maartje Paumen (2-voudig winnaar van Olympisch goud hockey) vertelt:
“Ik vind het heel mooi, maar ook heel belangrijk om ambassadeur van Beweegonderzoekfonds Limburg te zijn. Bewegen zorgt er niet alleen voor dat je fysiek fitter wordt, maar ook mentaal fitter. Verder vind ik preventie belangrijk en dat iedereen kan blijven meedoen. Ik sta volledig achter dit fonds en ik vind het heel erg mooi om hierin te ondersteunen.”

Ook Arnold Vanderlyde (3-voudig winnaar van Olympisch brons boksen) zet zich graag met veel toewijding in voor ons fonds:
“Bewegen is voor ieder mens, iedere Limburger, iedere Nederlander, ieder mens op deze aardbol van levensbelang. Want zolang je in beweging bent, is de kans dat je geraakt wordt het kleinst.”

Bart Brentjes (winnaar van Olympisch goud mountainbiken) denkt er net zo over:
“Sporten en bewegen vind ik heel belangrijk. Het houdt mij gezond. Zowel fysiek als mentaal, het ontspant ook heel erg. Als ambassadeur van Beweegonderzoekfonds Limburg wil ik zoveel mogelijk mensen in Limburg aan het sporten zien te krijgen. Of lekker aan het bewegen, waar ze heel veel plezier aan beleven.”

Betere ambassadeurs kan ons fonds niet wensen. Ook Carl Verheijen, 2-voudig winnaar van Olympisch brons schaatsen en op dit moment voorzitter van de nationale Beweegalliantie, staat volledig achter het Beweegonderzoekfonds Limburg.

In onderstaande video vertellen al deze toppers waarom zij het Beweegonderzoekfonds Limburg zo een warm hart toedragen:

Sluit de enquête