Op weg naar meer beweging – de Pieter Challenge is van start!

Deze week gaat de Pieter Challenge officieel van start. Deelnemers uit vijf verschillende wijken (Caberg, De Heeg, Malberg, Nazareth en Wittevrouwenveld) in Maastricht starten met het 12-weken durende wandelprogramma. De deelnemers worden klaargestoomd voor een feestelijke wandeling (3, 5 of 10 km) naar de top van de Sint-Pietersberg op zondag 30 juni. 

Informatiebijeenkomsten

Vorige week hebben verschillende informatiebijeenkomsten plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomsten kregen de deelnemers in de verschillende wijken meer informatie. Daarbij namen zij verschillende testen af. Deze testen geven een beeld van de algehele (beweeg)gezondheid van de deelnemers. Onder andere conditie, kracht en balans werden getest bij de deelnemers. We herhalen de testen na 12, 26 en 52 weken.

Infobijeenkomst

Onderzoek 

Als Beweegonderzoekfonds Limburg doen wij tijdens de Pieter Challenge onderzoek naar het bevorderen van vitaliteit en preventie van Limburgers. Met een financiële bijdrage aan Beweegonderzoekfonds Limburg draagt u bij aan ons doel om mensen laagdrempelig in beweging te krijgen én te houden. En zodoende aan een vitale Limburgse samenleving, waarin iedereen kan meedoen.​

onderzoek

Steun ons ook!

Sluit de enquête